blog en acties

Kom in je ComfortZone en gebruik ons nieuwe merk

Kom in je ComfortZone en gebruik ons nieuwe merk

Vanaf deze maand gebruiken wij in onze salon een nieuw merk voor Face, Body en Care. Het merk heet ComfortZone en bevat verschillende lijnen voor het gezicht, voor het lichaam en verschillende items om ook de geest mee te reinigen en lekker te relaxen bij bijvoorbeeld een heerlijke kaars gemaakt van etherische oliën. 

 

Natuurlijk zijn deze producten ook in onze salon te verkrijgen voor thuisgebruik

 

Door meer dan 20 jaar ervaring en voortdurend laboratoriumonderzoek laat Comfort Zone zich inspireren en levert zo hoogwaardige, zuivere, resultaatgerichte en duurzame huidverzorgingsproducten die het beste van wetenschap en natuur combineert voor het krijgen van unieke ervaring en een heerlijk verzorging van de huid. Alle producten worden in Parma, in Italië geproduceerd.

 

ComfortZone gaat bij het ontwikkelen van de producten terug naar de basis.

 

Dat is het huis waar je thuishoort, waar je je op je gemak voelt en waar je je met de mensen kunt omringen en met de dingen waar je van houdt. 

 

Met deze gedachten heeft Comfort zone verschillende productlijnen ontworpen waarmee ze elke huidtype kunnen verzorgen, beschermen en mensen mooi kunnen maken. Zij helpen als huidexperts het ecosysteem van de huid zijn optimale balans en vitaliteit te bereiken in een steeds veranderende omgeving. Immers onze huid krijgt te maken met allerlei weersinvloeden zoals koude, regen en bijvoorbeeld zon. Het vinden van de balans voor onze huid noemen ze bij dit bedrijf de comfortzone van je huid. 

 

Concious Skin Science

De filosofie van ComfortZone is 'Conscious Skin Science', wat betekent dat ze heel bewust en duurzaam omgaan met huidverzorging. Daarom zijn alle cosmeticalijnen van ComfortZone alcoholvrij om irritatie op de soms gevoelige huid te verminderen. De producten zijn vrij van siliconen, dierlijke derivaten, minerale olie, kunstmatige kleurstoffen, SLS en SLES. Natuurlijk zijn de producten dermatologisch getest en klinisch onderzocht op bewezen werkzaamheid. Ook zijn de producten geschikt voor veganisten. Over de verpakkingen is goed nagedacht. Het zijn recyclebare CO2 gecompenseerde verpakkingen en er wordt gebruik gemaakt van gerecycled gecertificeerd FSC-papier.

Welkom in je ComfortZone!

 

Bij Balneae Beauty and Mind gebruiken we 3 productlijnen van ComfortZone. 1 voor het gelaat (face) en 2 voor body and soul.

 

Face

  • Remedy

 

Body and Soul

  • Aromasoul
  • Tranquility

 

REMEDY (Face) 

De professionele oplossing om de gevoelige en verzwakte huid van het gelaat te verzachten, te kalmeren en te versterken tegen interne en externe factoren. Remedy is speciaal ontworpen voor de gevoelige en hypergevoelige huid die vatbaar is voor roodheid.

 

In deze productlijn zijn Mirabilis Jalapa, Mexicaanse Hysop, Marula Olie en prebiotica verwerkt. Zij zorgen direct voor verlichting en herstel van de huid.

Mirabilis Jalapa ‘het wonder van Peru’ en de Mexicaanse Hysop verzachten en kalmeren irritaties en verminderen roodheid en vaatverwijding. Marula olie is rijk aan omega 9, tocoferolen en fytosterolen en beschermt de huid barriè€re. Natuurlijke prebiotica respecteren de huidflora. Zij versterken de goede bacteriën van de huid voor een optimale bescherming en versterken de huid barrière.

 

Hoe werkt prebiotica?

De huid is van nature uitgerust met goede bacteriën om ons te beschermen tegen externe en interne invloeden. 50% van de bevolking beweert echter een gevoelige huid te hebben. Een gevoelige huid reageert continue op haar omgeving en op externe factoren zoals: wind, zon, verwarming, airconditioning en zelfs op water. Langdurige stress en incorrect gebruik van cosmetica kan ook leiden tot een gevoelige huid. Prebiotica kunnen de natuurlijke afweer van de huid versterken, waardoor de huid er gezonder uitziet en aanvoelt.

 

De Remedy lijn van ComfortZone is een aanwinst voor de gevoelige en hypergevoelige huid en een mooie aanvulling op onze producten die wij gebruiken bij de gezichtsbehandeling die wij geven bij Balneae Beauty and Mind.

 

Aromasoul (Body)  

Aromasoul is een revitaliserend, aromatisch bodysysteem met etherische oliën die energie geven en een ontspannende werking hebben. De kracht van deze lijn zit in het gebruik van etherische oliën, een hele speciale boter namelijk karitéboter en olijfolie. Etherische oliën hebben aromatherapeutische eigenschappen. Karitéboter werkt voedend en olijfolie werkt voedend en revitaliseert de huid. 

Wij gebruiken deze Aromasoul productlijn bij het geven van een verfrissend aromatisch ritueel. Door de aromatische geuren van de Middellandse zee prikkel je de zintuigen met de frisse geur van een naar citroen en salie geurende kaars of roomspray en kun je genieten van een verkwikkend bad- en lichaamsritueel met hydraterende, aromatische formules, zodat je de alledaagse vermoeidheid achter je kunt laten. Heerlijk gewoon jezelf zijn. Een moment van ontspanning maakt voor jou lichaam en geest het verschil!

 

 

Tranquility (Body)

Dit is een aromatisch, voedend bad- en body systeem met een exclusieve mix van etherische oliën, welke zorgen voor een compleet gevoel van rust en welzijn. Zij geven je een diepe ontspanning. Je krijgt echt tijd voor jezelf en het bevordert je nachtrust.

 

De amarantolie die in deze productlijn verwerkt is, is rijk aan squalaan, vetzuren en alfa-tocoferolen die de huid barrière herstellen. Ook wordt er gebruik gemaakt van etherische olie van cederhout. Deze werkt kalmerend en anti-stress. De etherische olie van sinaasappel werkt ontspannend.

 

Stress geeft volgens wetenschappelijk onderzoek één van de grootste beschadigingen aan onze gezondheid en ons welzijn. De bad- en lichaamsrituelen van Transquility met zijn aromatische formules bevorderen een diep gevoel van welzijn. Ideaal gedurende de dag om je te ontspannen. Gebruik het 's avonds voor het slapen gaan om de geest te verlichten, de huid te verzachten en heerlijk te slapen. 

 

 

Ben je op zoek naar ‘jouw huis’, naar het product wat specifiek bij jou gezicht, lichaam en geest past en wil je eindelijk eens in jouw ComfortZone komen?

 

Ik daag je uit en hoop je snel een keer voor een behandeling met ComfortZone in onze salon te zien.

 

 

Liefs

 

Berrit

terug naar overzicht
Bekijk onze behandelingen behandelingen