blog en acties

REUSE – REDUCE – RECYCLE

REUSE – REDUCE – RECYCLE

Tegen inlevering van een Balneae Beauty and Mind verpakking krijg je €2,50 korting bij aankoop van een nieuw Balneae Beauty and Mind product.

 

 

Hoe kunnen we samen de wereld verbeteren? Het begint natuurlijk eerst bij onszelf. Vaker de fiets nemen, wat meer te gaan wandelen naar de winkel, voor producten te kiezen die ECO gecertificeerd zijn, minder lang te douchen en door het afval thuis te scheiden.

 

Als het eenmaal in je systeem zit, is het een kleine moeite en als we dat allemaal doen vertraagt en/of vermindert het de negatieve invloed op de natuur en onze leefomgeving. We moeten dus echt samen onze schouders er onder zetten en voor onze groene toekomst gaan. 

 

Waar staat de kleur GROEN eigenlijk voor?

Groen is de kleur van ontwikkeling en staat voor leven, balans en harmonie. Betreed je een ruimte waar groen hoofdzakelijk de kleur bepaalt, dan krijg je direct een gevoel van rust, alsof je je buiten in de natuur waant. Het is niet voor niets dat een operatiekamer groen is.

 

Wat betekent de kleur groen binnen de spiritualiteit?

Voor moslims is groen de kleur van de oase en in de magie staat groen voor de natuur, groei, welvaart, feeën, vruchtbaarheid, emoties, genezing en liefde. 

 

Ook Balneae Beauty and Mind gaat voor groen

Natuurlijk denken we al geruime tijd na hoe we nog zuiniger met ons milieu kunnen omgaan. Eén van de dingen die we hiervoor hebben bedacht is dat we de verpakking van onze eigen Balneae Beauty and Mind producten recyclen. Dat betekent voor jou dat als je een lege verpakking van ons eigen merk inlevert, je € 2,50 terugkrijgt op de nieuwe verpakking die je dan bij ons aanschaft. Voor jou een leuke korting en we helpen samen zo de wereld te verbeteren en groener te maken. Mooi toch!

 

Small acts change the world!

 

Een groene kus,

 

Berrit

terug naar overzicht
Bekijk onze behandelingen behandelingen